Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Неделен хороскоп: 5-11 јуни

    Убава седмица е пред нас. Photo by Sophie Sköld on Unsplash ОВЕН Потребно е да се изразите себеси. Венера влегува во...
  • Викенд хороскоп: 3-4 јуни

    Што ни носи првиот викенд од јуни? Photo by Samantha Gades on Unsplash Овен Подгответе се за возбудлив викенд. Излезете...

Здравје