Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Ми недостига мојата мајка...

    Мојата мајка сакаше украси. Украси од стакло, порцелан, керамика, големи украси, мали украси, ситни украси, шарени украси. Во нејзиниот дом секогаш...
  • До мојот таканаречен пријател...

    Имав еден пријател. Всушност, мислев дека имам пријател. Брат. Заедно ги поминавме 20-тите години, градевме кариери, наздравувавме во диска,...

Здравје