Хит преставата “Верверичката Верка“ оваа недела точно на пладне во Скопје Зоо

Хит преставата “Верверичката Верка“ на театарот „Крик“ оваа недела точно на пладне во Скопје Зоо.

Дојдете заедно да ги погледнеме авантурите на Верка, повикуваат од Зоолошката градина.

Влезот за преставата е бесплатен, односно се плаќа само влез во Зоолошка градина Скопје. 

За потребите на преставата ќе биде поставена и бина каде што сите дечиња ќе можат во целост да уживаат во „Верверичката Верка“.

cheap nike free run 5.0