Headless Horseman – мечот е остар и подготвен да ги погуби масите!

Desonanz Festival во соработка со Taksirat Festival најавува вртоглава аудио-визуелна клубска вечер предводена од маскираниот берлински техно/IDM продуцент Headless Horseman – мистична фигура на електронската сцена и највозбудливиот хардверски техно перформанс во моментов на планетата!

Распоред:

(23:00 – 00:00) Maggie
(00:00 – 01:00) Bodan Jamakoski
(01:00 – 02:00) HEADLESS HORSEMAN -Live-
(02:00 – 03:00) Andreas Hz
(03:00 – 04:00) Martchin

Информации за карти: 300 денари (предпродажба) https://karti.com.mk/headless-horseman-desonanz-2017.nspx, 400 денари (врата) и 500 денари викенд пакет (Delta Funktionen + Headless Horseman)https://karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=1622.