После одличната дружба минатиот понеделник, и овој патлетниот клуб Хавана ви закажува средба со Marshall & Tito.

Тоа значи дека ќе слушаме многу ретро и екс ју хитови од поп и рок естрадата, а стандардно ќе пиеме на 50%.

Почеток: 23.59 часот/ Градски парк