Хаос кај зградата на МТВ: Ова не е паркинг, пристапен пат е

Хаосот на паркиралиштата речиси во сите скопски населби веќе не е ништо ново за скопјани, а на хаотична ситуација се жалат и во реонот кај зградата на МРТВ каде иако има голем паркиг кој се наплатува, наоколку тротоарите се полни со возила.

- Македонска радио дифузија, ваши се колите. Ова не е паркинг, пристапен пат е, реагираат револтираните граѓани на социјалните мрежи.