Гужва низ Скопје: Избегнете ги овие булевари и улици

Центарот за управување со кризи - Скопје известува дека зголемен број возила во овој период од денот има долж :

-мост Близнак кон бул. АСНОМ,

-бул. Киро Глигоров во двете насоки,

-ул. Васил Главинов кон ул. Димитрије Чуповски,

-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи и обратно,

-бул.К.Ј.Питу кон Аеродром,

-бул. 3та Македонска кон ул.Пролет,

-ул. Димитрије Чуповски кон бул. Свети Климент Охридски

-ул. 11 Октомври кон Кисела Вода и обратно кон Центар,

-мост Нова железничка станица кон ул.Никола Карев,

-ул. Беласица во двете насоки,

-бул. Гоце Делчев кон ул. Беласица,

-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водањанска и обратно,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов во двете насоки,

-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров.