Граѓански протест пред судот “Правда за жртвите од Смилковското езеро”

Денес пред Основниот суд во Скопје, со почеток во 12 часот ќе се одржи протест за масакрот кај Смилковци.

„Правда за жртвите од Смилковско езеро“, Никогаш заборавени. Правда за Филип Славковски, Александар Наќевски, Цветанчо Ацковски, Кире Тричковски и Борче Стевковски“, се вели во повикот.

cheap nike free run 5.0