Градскиот парк претворен во паркинг

Сончевиот викенд скопјани го искористија за проштека низ Градскиот парк.

Но, имаше и такви кои сметаа дека ќе се заморат од пешачењето па решија, со своите автомобили дирекно да влезат во паркот и да се паркираат веднаш до првата клупа.

Фото: Скопје мора да дише

nike air max 1 sale