Градоначалникот на Карпош на работа стигна со велосипед (фото)

Градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев денеска се приклучив кон Winter Bike To Work Day - Skopje #5.

-Не само денеска туку секојдневно да го користиме велосипедот како превозно средство. Си земав обврска дека почесто ќе бидам #НаТочак. Здраво е и еколошки исправно, напиша Богоев на својот Фејсбук профил.

cheap nike air max 90