Градоначалникот Филип Темелковски се вклучи во гасењето на пожарот во Пинтија

Општина Кисела Вода информира дека по избувнувањето на пожарот во населбата Пинтија, градоначалникот Филип Темелковски веднаш излезе на терен со 10 сезонски работници и вработени во Општината и заедно со пожарникарите на Противпожарната бригада  учествува во неговото гасење.
Локалната самоуправа ќе дава поддршка до целосното гасење на пожарот.

Authentic Nike Sneakers | nike navy air vortex trainers for women 2017 High OG University Blue - Grailify