Денеска во 11:30 часот, во ресторанот „ Ден  и ноќ“, градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев, ќе се дружи со  осамените лица од  Општина Карпош, информираат од општината Карпош.

Денешната средба, ќе се одржи по повод на Денот на љубовта „ Св. Валентајн“.