Град Скопјe викендов продолжи со санирање на ударни дупки на коловозите на градските сообраќајници

Викендов се санираа ударните дупки во главниот град.

Екипи на ЈП „Улици и патишта“ по налог на Град Скопјe викендов продолжија со санирање на ударни дупки на коловозите на градските сообраќајници.

Ударни дупки се санирани на следните булевари и улици: Партизански одреди, Козле, Александар Урдаревски, клучка Естекада и Лазар Поп Трајков.

 

cheap nike free run 5.0