Изби пожар во бараките кај СУГС „Здравко Цветковски“, спроти бензинската пумпа Макпетрол на булеварот Партизански одреди.

Засега нема информации од кои причини е избиен пожарот и што точно е зафатено од пламените.

Две пожарни возила се на терен. Повеќе информации наскоро.