Горан Бреговиќ ве кани на концертот „Три писма од Сараево“ во Скопје (видео)

Горан Бреговиќ - еден од најголемите балкански и светски музичари на денешнината Ве кани на концерт каде за прв пат пред македонската публика ќе го претстави светскиот проект „Three Letters from Sarajevo”, како и сите негови најголеми хитови заедно со оркестарот на Македонската филхармонија!

Петок, 22-ри март, Вип Арена

Билети: www.avalon.mk
Горан Бреговиќ на денот на неговиот роденден е во Скопје! Се гледаме!

 

cheap nike air max 90