Голема афтерворк забава со Tropico Band во „DejaVu“

Балканската мегасензација TROPICO BAND повторно настапуваат за вас во DejaVu во Capitol Mall.

Петок 01.04.16,  старт 17:00ч.

Шоуто продолжува со: Бендот Бенд & Dj Здравко.

new nike air max 2019