Голем оружен грабеж во Порта Влае

Утринава, околу 6.30 часот, петмина маскирани и вооружени разбојници со автоматски пушки ограбиле казино на „Адмирал“ лоцирано во Порта Влае, објави „Слободен печат“.

Разбојниците парите ги ставиле во бели вреќи и избегале. Веднаш по грабежот била алармирана полицијата која започнала истрага.