Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ денес во Македонската Филхармонија

Во Македонската Филхармонија, денеска во 14 часот ќе се одржи 28-мата Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ под слоганот Младите за обнова на Македонија.

Свои обраќања ќе имаат Јован Јаулески, Претседател на УМС на ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

-17.11.2019, 14:00 часот, Македонска филхармонија. Се гледаме утре! #МладитеЗаОбноваНаМакедонија, напиша претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Јаулески на Фејсбук.