Ѓорчепетровци денеска повторно на протест, овој пат против дивеењето на скопските улици

Жителите на Ѓорче Петров утре повторно ќе излезат на протест. Овој пати ѓорчепетровци ќе протестираат против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“.

Според објавата на Фејсбук, протестот е закажан за утре за в 16:00 часот на улицата „Борис Сарафов“.