Ги палиме патиките и точаците, време е за на Водно

На првиот ден на пролетта ќе планинариме и возиме велосипеди до врвот на Водно на мартовскиот ПРВ ДО ВРВ. Старт во 9:00 од ОУ Кочо Рацин.

Настанот нема натпреварувачки карактер, туку е редовна месечна подготовка за ПРВ ДО ВРВ кој ќе се одржи на 22 мај 2016.

Повеќе информации за настанот може да најдете на следниот линк.

nike dunk high black leather chair for sale | Nike Air Max 270 - Deine Größe bis zu 70% günstiger