Генерално чистење во дворовите на сите училишта на територија на Општина Центар

Општина Центар продолжува со своите активности. 

Започнавме од ОУ Кирил и Методиј, ги уредуваме училишните дворови во соработка со ЈП Комунална хигиена.

Спроведуваме генерално чистење во дворовите на сите училишта на нашата територија.

nike air max 1 sale