Галерија: Сообраќајниот срам на Скопје VII

И оваа недела ќе го излистаме Ѕидот на сообраќајниот срам на Фејсбук и ќе ги извадиме фотките со најлудите паркирања низ нашиот град. Напоменуваме дека фотографиите се превземени од Фејсбук и истите се нецензурирани. Погледнете го нашиот избор за изминатата седмица:

 

Препорачуваме да ги погледнете и другите 6 дела од Сообраќајниот срам на Скопје:

Дел 1

Дел 2

Дел 3

Дел 4

Дел 5

Дел 6