Галерија: Сообраќајниот срам на Скопје

Традиционално, неделно, го листаме Ѕидот на сообраќајниот срам на Фејсбук и ги вадиме фотките со најлудите паркирања низ нашиот град. Ова е нашиот избор за оваа недела: