Фудбалерите „ќе пијат, ќе лумпуваат“: Со звучникот на Елмас се загреваат за првиот меч

Нашите репрезентативци, со песна од Гоце Арнаудов, се подготвуваат за првиот меч на претстојното Европско првенство. 

Една од најголемите ѕвезди на репрезентацијата, Елиф Елмас, со огромен звучник, направи забава во хотелот во Букурешт. 

Погледнете како сето тоа изгледаше: