Фотографија полна убавина и емоции - Улицата Тодор Проески...

Доколку немате идеја каде да прошетате викендов низ земјавата, Крушево е секогаш добар избор!

А, за овој град несомнено, прво нешто што ни паѓа на памет, е Музејот на нашата најголема музичка ѕвезда Тоше Проески, но и улицата која го носи неговото име Тодор Проески. 

Оваа преубава фотографија токму од таа улица е полна емоции, и ќе ве натера да бидете и вие дел од ова магично место. 

Улицата изгледа прекрасно. Богата е со цвеќиња и „зачинета“ е со песните на Тоше.