Фото: Змии шетаат низ центарот на Скопје

Центарот на главниот град се наоѓа во катастрофална состојба. Запоставен од градската и локална власт, со неискосена трева и змии кои шетаат по улица.

Фотографиите се направени денес на улицата „Козара“ во скопската населба Капиштец.