Вардар и оваа година е хит во Келн. Навивачите на „црвено-црните“ беа најгласни на забавата, со која официјално стартуваше Ф4 лудилото.

Дури и водителите на забавата немаа проблем да остават неколку минути повеќе за македонските фанови да пејат: Ајде, ајде Вардаре…и Столе ти си наша икона.