Фото: Тротинетите не издржаа долго - еден заврши во контејнер, друг остана без екран

Скопјани пред неколку дена на располагање добија 500 електрични тротинети паркирани на повеќе локации низ Скопје, но два од нив веќе биле оштетени од несовесни граѓани.

На социјалната мрежа Твитер се појавија фотографии на кои може да се забележи дека еден тротинет заврши во контејнер, а друг остана без екран.