Сообраќајна несреќа се случи вчера денес околу 15 часот во скопската населба Автокоманда.  Според последните информации до кои дојде Скопје Инфо се работи за сообраќајна несреќа помеѓу две возила во која нема повредени со потешки последици. 

Министерството за внатрешни работи во овој момент врши увид по што ќе бидат познати причините за сообраќајната незгода.