Тамара Тодевска, која наместо на Ѓурѓовден ја донесе на свет малечката Хана на Велики петок, е пресреќна и се чувствува добро, особено ако се земе предвид дека е активна на социјалните мрежи. На православните верници им го честита Велигден и им посака здравје и спокој, а фановите ги израдува со рпвата фотографија од малечката Хана.

Ова е првата фотографија од најголемата љубов, како што ја нарекува.