Страшна сообраќајна несреќа помеѓу две возила се случи предмалку пред Соборниот храм во центарот на градот. Засега нема информации за тоа како настанала сообраќајната несреќа и дали има повредени лица.

Очекувајте повеќе информации наскоро.