Фото: Старата скопска чаршија има нов изглед

Старата скопска чаршија има нов изглед. 

Местото кое е симбол на Скопје оваа летна сезона доби нови декоративни елементи кои несомнено ќе штитат од екстремно жешките температури на врелата калдрма. 

Погледнете како изгледа сега Старата чаршија, местото кое секогаш ќе ве пречека со богати мириси, вкусови и бои!