Фото: Состојбата на државата и менталитетот отсликани на една фотографија

Состојбата на државата и менталитетот на народот се отсликани во оваа „уметничка“ фотографија. Секоја чест за тајмингот на авторот. Фотографијата е позајмена од ФБ групата Ѕид на сообраќајниот срам, автор е Игор Левецаров.