Сообраќајна несреќа со мала материјална штета и без повредени се случи утрово на булеварот „Митрополит Теодисиј Гологанов“ во близина на „Веро“ маркетот. Во момоментов сообраќајот во правец од Ѓорче кон Центар се одвива во една сообраќајна лента.

Според информациите на Скопје Инфо причината за сообраќајната незгода е непочитување на првенството за минување.