Венчаницата фрлена во контејнер привлече големо внимание на минувачите, па решија да ја сликаат и објават фотографијата на социјалните мрежи. Од кои причини невестата ја фрлила венчаницата можеме само да погодуваме...

Па ако некогаш сте се запрашале како изгледаат фрлени 500 евра, погледнете ја сликата подолу.