Фото: Скопјани „таленти" во паркирање

Секој ден скопјани покажуваат колку се таленти во паркирање. Каде е сообраќајната култура на скопјани?

Залудни се и катни гаражи, нови паркинзи, зонско паркирање, високи прекршочни казни....за скопјани се е џабе.

Култура не се стекнува за 15 минути. 

Според фотографиите кои секој ден се постираат на Фејсбук групата, Ѕид на сообраќаен срам, лесно може да се заклучи дека на скопјани им е сеедно дали ќе се паркираат на тротоар, на пешачки или пак на паркинг.