Сообраќајна незгода со голема материјална штета, но без повредени се случи денес во скопската населба Шуто Оризари.

Сообраќајна незгода со голема материјална штета, но за среќа без повредени се случи денес во скопската населба Шуто Оризари. Во сообраќајната несреќа скопјанец кој што управувал со моторно „Опел“ возило изгубил контрола, по што го урнал ѕидот и влегол во објектот на супермаркетот.

Министерството за внатрешни работи најави повеќе детали за текот на утрешниот ден.