Фото: Силното невреме ги поплави улиците низ Велес

Силното невреме со дожд и град ги поплави улиците низ центарот на градот Велес.

Од фотографиите може да се забележи дека голема количина вода сè уште е низ улиците, а тоа го отежнува движењето низ градот.

Управа за хидрометеоролошки работи (УХМР) претходно информира дека силно невреме ги зафати Велес и околината.

Фото: Тирековмирече (Фејсбук)