Фото: Што се случува пред Сити Мол?

Што се случува пред Сити Мол?

Превртен мотор, искршен автомобил, повредени луѓе и крв на секоја страна е она што може да се забележи пред Сити Мол.

Насобрани случајни минувачи, ја гледаат оваа ужасна слика...