Фото: Семафорот на смртта во Скопје

Фотографиите од семафорот на „Трета Македонска Бригада“ во Скопје кружат на социјалните мреѓи, а граѓаните збунето прашуваат, како е можно да свети црвени и зелено во ист момент?

- Ваква, навидум мала грешка, може да предизвика страшна сообраќајка. На булеваров навечер се вози со голема брзина, уште семафоров да не работи и.... - ова е еден коментар на загрижен граѓанин.

Инаку, фотографиите се снимени синоќа по полноќ. Се надеваме дека грешката со семафорот ќе биде брзо санирана.