Фото: Сељаче, вака не се паркира!

Фотографиите кои кружат по социјалните мрежи секој ден не потсетуваат дека македонските возачи се меѓу „најталентираните“ во светот, особено кога станува збор за паркирање. 

Што се случува со овој автомобил што е на сликата не знаеме, но со сигурност знаеме дека не е паркиран како што треба и каде што треба. 

Револтирани граѓани му оставиле порака, надевајќи се дека нареден пат ќе му проработи сообраќајната култура.