Помладата генерација не знае за што станува збор, но онаа постарата веруваме дека се уште го знае вкусот на најубавиот крем.

Со оваа слика само за момент ќе можеме да ве вратиме во минатото, во убавите детски денови. Да ве потсетиме на најубавото кремче, кое сега веќе го нема.

Се уште постојат домови и кујни каде можат да се најдат овие чаши, и после толку години.

Убави времиња беа тоа, убави спомени. Спомени на едно убаво детство...