Денес на плажата Акапулко во Охрид во вода најден е венчален прстен. На него е изгравирано “Mоника+Дејан 28.07 1998”. Убаво би било aко можеме да го најдеме сопственикот, стои во објавата на социјалните мрежи.

По ова следуваше лавина од споделувања на обајавата по разни групи се додека сопственикот не ја виде истата и се јави.

Како што вели тој неговата бурма била изгубена на местото каде е пронајдена пред пет години. Минатиот месец прославиле 20 години брак и се горди родители на две деца.