Фото: Пожар во куќа кај Дом на градежници

Утрово избувна пожар во куќа, во близина на Домот на градежници во Скопје.

На терен се испратени противпожарни возила, кои го гасат огнот.

Засега не се познати причините за издбувнувањето на пожарот.