Малку хумор во ова неделно попладне на сметка на новиот градски татко и неговите мерки против загадувањето.

Ова е твитот кој го насмеа цело Скопје. Коментарите открија дека фотографијата е направена во Куманово, па човекот тргнал накај Скопје. Но како и да е, целата приказна е смешна и интересна :)