Дојдоа пајаците пред влезот на старата железничка станица да ги кренат возилата, но се пишманија и си заминаа.

Добро е познат хаосот со паркираните возила пред влезот на стара железничка, а денес имаше единствено обид истиот да се реши. Откако дојдоа три возила од пајак службата и имаа намера да ги отстранат возилата, истите се предомислија и си заминаа откако излегоа вработените и пронајдоа друга опција каде да ги преместат возилата.

На сликите кои следуваат можете да видите каде вработените ги преместија своите автомобили.