Фото: Ова не е игротека, ова е фризерски салон за деца во Скопје

Фризерскиот салон се вика Мали ѕвезди и се наоѓа во Скопје. Можеме само да ја поздравиме оваа идеја на сопсвениците, која е навистина уникатна. Повеќе информации можете да најдете на нивната Фејсбук страна.

nike air max 1 sale