Фото: Ова е моменталната ситуација на граничниот премин Богородица

Огромни редици, нервозни возачи, високи температури и прилично напната атмосфера. Ваква е сликата на граничниот премин Богородица. Погледнете ја фотографијата: 

nike air max 1 sale