Фото: Оскар за најкреативното паркирање во Скопје

Несовесните возачи, за жал, ги гледаме секој ден.

Но, потегот на овој скопјанец ги изненади сите минувачи. Ова е дефинитивно едно од најлудите паркирања што некогаш сме ги виделе во Скопје! Заслужува оскар...

Фото: Ѕид на сообраќајниот срам