Во куќата со површина од 250 метри квадратни се распоредени пространа дневна соба, три спални соби, трпезарија, студио, затворена кујна и голема библиотека за семејството. Куќата на имотот од 2000 метри квадратни е придружена со простран релаксирачки надворешен базен и апартман за гостите на семејството. Порталот design.mk направи фотографии од овој несекојдневен објект. Погледнете како изгледа: